Pokloni za novu godinu: Kako izabrati koristan i originalan poklon
shop chart0
Izmeni
Ukupno 0,00 RSD
SR

Pokloni za novu godinu: Kako izabrati koristan i originalan poklon

15 децембар 2023

pokloni za novu godinu za decu

Poklonima za Novu Godinu se radujemo svi, počev od najmlađih, koji nestrpljivo čekaju Deda Mraza, do nas starijih koji vrlo često preuzimamo tu ulogu na sebe.

I zaista, šta je to lepše od momenta kada krene šuškanje ukrasnog papira, nespretno otvaranje poklona, uzbuđenje i na kraju iznenađenje. Poklanjanje zna da bude radost u najčistijem obliku, udar adrenalina i sreće, i kod onog ko daruje, podjednako kao i kod onog ko je dobio poklon.

Ali poklanjanje zna da bude i izazov, traganje za novim idejama, jer smo iz godine u godinu lagano iscrpeli svoju originalnost i maštovitost, a i dalje imamo želju da poklon bude drugačiji, neočekivan i da donese iznenađenje. Jer poklanjanjem pokazujemo dosta toga, ljubav, pažnju, brigu, kao i to da smo razmišljali i da poznajemo osobu kojoj poklanjamo.

Ovaj put ćemo pokušati da vam olakšamo ulogu Deda Mraza, tako što ćemo vam pomoći da poklonite nešto nesvakidašnje, a podjednako važno za ljude do kojih vam je stalo.

Šta uzeti u obzir kod odabira poklona za Novu Godinu

Ovo je lako zar ne, treba u obzir da uzmemo osobu kojoj biramo poklon. I da, to je u potpunosti tačno, i od toga uvek treba krenuti, jer većina nas voli da dobije poklon koji nam pokazuje da je osoba koja poklanja, razmišljala upravo o nama prilikom izbora.

Međutim kada su u pitanju praznični pokloni, naročito pokloni za Novu Godinu, tu možete da uzmete u obzir i druge stvari koje će vaš poklon učiniti jedinstvenim.

Šta je za većinu nas Nova Godina? Da li ste razmišljali da krenete od ovog pitanja prilikom izbora poklona?

Nova godina za većinu predstavlja početak ili barem nadu u novi početak, i verovanje da imamo priliku da uradimo sve ono što nismo u godini iza nas ili da uradimo bolje neke stvari. Upravo ovo vreme i jeste vreme donošenja odluka, postavljanja ciljeva, definisanje želja i nade da ćemo baš ove godine promeniti neke loše navike.

I zaista zašto ne bi bilo upravo tako. Zašto mi ne bismo bili pokretač željenih promena za nekoga u novoj godini kroz poklon koji ćemo mu darovati.

Jedna od najčešćih odluka i želja koju imamo tokom nove godine a koju nekako brzo zanemarimo jeste stvaranje zdravijih navika, ne samo kad je ishrana u pitanju, već i nega.

A da biste podstakli nekoga da svesnije brine o sebi, nezi svoga tela i zdravlju možete da mu poklonite nešto što će ga navesti na to.

Za ovu Novu Godinu možete nekome da poklonite prirodnu kozmetiku, a mi ćemo vam objasniti i zašto.

Prirodna kozmetika kao idealan poklon za Novu Godinu

Pored toga što je definitivno jedan od originalnijih poklona o kome će osoba koja ga dobije sigurno razmišljati, prirodna kozmetika je lep i koristan poklon. Ovo je onaj poklon za Novu Godinu koji će učiniti da se osoba oseća posebno i da vas se seti u trenucima nege koji su svakodnevni. Poklanjanjem nečega što odražava pažnju prema zdravlju, šaljemo snažnu poruku da nam je stalo do dobrobiti voljenih.

Baby Boo kozmetika je nastala upravo iz želje da dobre navike i briga o zdravlju kroz prirodnu negu postanu nešto kao porodična tradicija. Mi smo stava da se dobre navike grade u detinjstvu i da se kasnije samo nadograđuju kroz sopstvene izbore.

Vi možete kroz poklon prirodne kozmetike od organskih sastojaka kao što je Baby Boo kozmetika, da budete inicijator ove dobre navike. Možete da kreirate pakete kozmetike za svakog člana porodice pojedinačno, a možete da izaberete našu prirodnu kozmetiku kao poklon za Novu Godinu za celu porodicu.

ovogodišnji pokloni

Ukoliko kreirate poklon za dete naša preporuka je da on sadrži prirodnu kremu od manuka meda, Boo Proof roll on dezodoran i losion za telo na bazi ši butera. Mi znamo da deca,  a naročito tinejdžeri tek kreću u otkrivanje sveta nege i mazanja u kome potpuno uživaju, kao i u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda uz koje će se osećati lepše, mirišljavije i negovanije. Ukoliko su u pitanju devojčice, a i mame obavezan deo poklona trebalo bi da bude svetlucavo jojoba ulje za telo, koje če dodati prazničnoj atmosferi malo magije u koju svi verujemo.

Kada su mame u pitanju izbor može da bude prirodno ulje od slatkog badema, koje je odličan hidratant i savršen je za negu kako kože lica tako i tela. Nežna kupka za telo i kosu na bazi semena pamuka pomoći će stalno zauzetim mamama u trenucima kada nemaju mnogo vremena za negu, da ipak znaju da su kosi i telu pružile najbolje moguće. A za trenutke uživanja u nezi kose, koja je pretežno nama ženama zaštitni znak, možete izabrati šampon sa kondicionerom na bazi macadamia ulja.

Paketić prirodne kozmetike može da bude i poklon za Novu Godinu za celu porodicu, koji će ih okupiti zajedno oko otvaranja istog, gde će osetiti zajedničko uzbuđenje, otkrivati šta su to dobili i deliti međusobno. U tom slučaju nezaobilazan sastojak poklona može da bude Tamanu krema za problematičnu kožu, kao spas za celu porodicu kada se desi neka nepredviđena reakcija kože u vidu crvenila, osipa, svraba ili ekcema. Tamanu kremu mogu da koriste svi u porodici, čak i tate za osip nakon brijanja, mame da ublaže crvenilo i nadražaj kože, a tamanu se pokazala kao odlična kod atopijskog dermatitisa kod beba i dece.

ideje za novu godinu

U mnoštvu onoga što vam se tokom praznika nudi kao poklon, ove godine možete da pokušate sa našim predlogom i da darujete nežnost, ljubav, brigu o nekom i dobre navike spakovane u paket prirodne kozmetike.

Prirodna kozmetika je svakako poklon koji ide korak dalje od trenutnog uživanja, na šta se pretežno oslanjamo tokom darivanja za Novu Godinu. Ovaj poklon simbolizuje brigu o dugoročnom zdravlju, podsećajući da je ispravna i prirodna nega našeg tela i kože deo šireg koncepta brige o sebi čemu svi težimo sa dolaskom nove godine.

Kroz održavanje zdravlja kože, negujemo i naše unutrašnje zadovoljstvo sobom, a tome svi težimo zar ne, naročito početkom godine.

Pozivamo vas da ove godine napravite iskorak od uobičajenog, i da pomognete nekome koga volite da pokrene svoj put brige o sebi.

Sve što treba da uradite jeste da na našoj online prodavnici izaberete neke ili sve proizvode i kreirate poklon za Novu Godinu koji voljenoj osobi poručuje želim samo najbolje za tebe u ovoj godini.

Credit card logo Credit card logo Credit card logo Credit card logo Credit card logo
Banca Intesa logo
Visa Verified logo
Mastercard Verified logo