Baby Boo Svet Organske i Prirodne Kozmetike | Prica o Nama
shop chart0
Izmeni
Ukupno 0.00 RSD
EN

Dobro došli u BABY BOO svet.

Iza ove priče stoje dve mame povezane zajedničkim ciljem - željom za pružanjem zdravog života sebi i svojoj porodici kroz povratak prirodi.

Potreba za zaštitom naše dece je duboka i instinktivna.

Jedna od velikih životnih mudrosti je naučiti da razlikujemo okolnosti na koje možemo da utičemo od onih na koje ne možemo.

Možda nećemo moći da biramo buduće profesije naše dece, gradove u kojima će živeti ili ljude koje će voleti, ali možemo da im ponudimo najkvalitetniju negu već od prvog dana. To je ono što jeste u našim rukama i u šta Baby Boo tim veruje.

Stvorile smo prirodne i organske proizvode kojima će mame verovati, a deca ih voleti. Baby Boo organski i prirodni proizvodi su tu da razviju dobru i zdravu naviku kada je nega u pitanju. Dermatološki testirani i sertifikovani proizvodi po standardima EU, oni predstavljaju kvalitet bez kompromisa.

Hajde da im pružimo najbolje, a prirodna organska kozmetika to jeste. Hajde da ih naučimo da je zdravlje najvažnije, a da odgovor leži u prirodi. Ono što se danas čini kao mali ritual, sutra će biti doživotna navika.

Baby Boo organska kozmetika Baby Boo prirodna kozmetika
Credit card logo Credit card logo Credit card logo Credit card logo Credit card logo
Banca Intesa logo
Visa Verified logo
Mastercard Verified logo