Poklon za novorođenče: Darujte bebe nežnošću kroz proizvode za negu
shop chart0
Izmeni
Ukupno 0,00 RSD
SR

Poklon za novorođenče: Darujte bebe nežnošću kroz proizvode za negu

16 март 2024

pokloni za bebe

Poklon za novorođenče smo svi birali bar jednom u životu, i prošli kroz slatke muke i nedoumice čime darivati to malo biće i dodatno ulepšati najemotivniji trenutak u životu svake porodice.

Svesni smo da je svaki poklon drag onome kome ga poklanjamo. Ali isto tako znamo da većina nas želi da njegov poklon bude jedinstven, da pokazuje ljubav i pažnju i da se dugo pamti.

Kada je darivanje novorođenčeta u pitanju tu želimo da je naš poklon i znak pažnje ali i koristan. Takođe nastojimo da obradujemo mame, ali i da to bude nešto u čemu će i beba uživati. Svesni smo i da tek rođene bebe dobijaju baš dosta poklona, pa nam to dodatno otežava, jer ne želimo da kupimo nešto što je neko drugi poklonio.

Previše dilema i pitanja, zar ne? Ali hajde da olakšamo i da zajedno pronađemo savršen poklon za bebu i mamu.

Saveti za darivanje novorođenčeta

Možda vam je ovo prvo darivanje novorođenčeta u životu, ili imate iskustva ali ste istrošili ideje, a možda ovaj put želite da budete malo originalniji. Šta god da je u pitanju saveti i pomoć u odabiru su uvek dobrodošli.

Koliko god vam ovo zvučalo neobično i čudno najbolje je da u darivanju bebe krenete od konsultacije sa roditeljima. I ne brinite, neće ovo umanjiti niti obezvrediti vaš poklon, samo će mu dodati na vrednosti jer na ovaj način sigurno nećete kupiti nepotreban poklon, nešto što beba već ima, a ujedno ćete biti od koristi roditeljima. Ako nas pitate sve ovo je već dovoljno da vaš poklon bude značajan i da mu se obraduju.

Takođe, ono što većina nas zaboravlja jeste da tek rođene bebe još uvek ne reguju ni na šta sem na mamu. Ovo možda zvuči kao otežavajuća okolnost ali zapravo nije.

Ovo vam govori da kod poklanjanja novorođenoj bebi treba da se više usmerite na mamu i da poklon bude takav da joj olakša period u prvim mesecima bebinog života.

Bebi je u prvim mesecima života zaista potrebno jako malo stvari i sve se odnosi na odeću, hranu i sredstva za negu i higijenu. Svaka od ovih stvari pojedinačno ili u kombinaciji je uvek dobro došla. Međutim dobro je na vreme shvatiti i znati da se većina i vodi upravo ovim, pa tako tek rođena beba uobičajeno dobija odeću, ćebence, peškire i pelene.

Naš savet je da se nikada ne oslanjate na količinu i nastojite da bebi poklonite što više stvari, usmerite se na kvalitet. Ovo je bitno jer zatrpavate roditelje stvarima koje ne uspevaju u ovom periodu ni da iskoriste, beba nekada preraste odeću jako brzo, kao i određena pomoćna sredstva za kupanje, presvlačenje i u krajnjem slučaju i veličinu pelena. Zbog toga je uvek bolje se odlučiti za proizvode koji će u dužem periodu biti korisni i rasti sa bebom.

poklon paket za bebe

Naročito ispratite sezonu u kojoj je beba rođena, jer možda je praktičnije kupiti nešto što će beba možda nositi kada dođe zima, a rođena je u leto ili proleće. Na ovaj način ćete uštedeti roditeljima vreme i trud oko pronalska te stvari kada im bude trebala.

Šta god da odlučite da poklonite tek rođenoj bebi, uvek možete da dodate i lični pečat i da personalizujete vaš poklon. Nekada to može da bude igračka sa imenom deteta, ili neka edukativna knjiga za rani uzrast koja će imati posvetu na sebi. Kasnije kako beba bude rasla znaće da je to dobila upravo od vas, jer roditelji takve stvari rado dele kada deca počnu da komuniciraju.

Na osnovu ovih saveta imamo odličan predlog poklona za novorođenče koji ispunjava sve ove karakteristike, a to su proizvodi za negu bebe.

Zašto da poklonite proizvode za negu bebe

Nega bebe je nešto u čemu roditelji uživaju i čemu poklanjaju posebnu pažnju. Ukoliko im poklonite proizvode za negu bebe time ćete i sami na neki način učestvovati u ovom posebnom činu izražavanja ljubavi, pažnje i bliskosti.

Ukoliko niste od onih koji se razumeju mnogo u kozmetiku za bebe, naročito novorođene bebe tu smo da vam pomognemo.

Kozmetika za bebe treba da bude potpuno bezbedna, blaga i sa sastojcima koji su prilagođeni delikatnoj bebinoj koži. Sve ove karakteristike ispunjava prirodna kozmetika, jer je ona bez sulfata, parabena, mirisnih ulja, alergena i alkohola. Upravo takvi su svi Baby Boo proizvodi koji i jesu kreirani od strane dve mame, sa željom da bebama i deci pruže najnežniju i najsigurniju moguću negu.

Naš predlog jeste da za poklon sami kreirate set od naših proizvoda i to onih koji su neophodni roditeljima za negu bebe u prvim mesecima života. A pošto naše proizvode možete koristiti celog života, ovo je i način da zajedno sa roditeljima baš vi učestvujete u kreiranju jedne dobre navike, a to je navika da se negujemo najkvalitetnijim i najsigurnijim proizvodima.

pokloni za mame i bebe

Šta je to potrebno bebama od proizvoda u prvim mesecima?

Možemo da krenemo od kupke, koju će roditelji i beba jako brzo početi da koriste. Baby Boo prirodna kupka od semena pamuka je lagana i prijatna formula na bazi ulja kamilice, jojobe i badema. Ova kombinacija neguje, štiti i umiruje bebinu kožu pružajući joj zaštitu od potencijalnih loših uticaja i promena na koži. Kupka je u izuzetno praktičnom pakovanju sa pumpicom koja mamama olakšava upotrebu, a kasnije bebe vole da se igraju sa njima kada su dovoljno velike da sede i primećuju stvari oko sebe. Svaki naš proizvod i životinjice na njima sadrže priče o životinjama koje mogu da postanu deo bebine večernje rutine.

U vaš poklon set obavezno dodajte i losion za telo na bazi ši butera, koji hidrira bebinu kožu čuvajući njenu nežnost i mekoću koju svi kod beba jako volimo. Losion može da bude uvek mamama pri ruci kada primete da su neki delovi bebinog tela postali suvlji ili se ljušte. Pored ši butera losion sadrži manuka med koji umiruje kožu i pospešuje njeno obnavljanje, dok ulje badema i pamuka čuva prirodnu hidratantnost bebine kože.

Nije na odmet da set kozmetike sadrži i šampon, naročito ako je prirodan i na bazi ulja makadamije jer pruža optimalnu formulu za negu kose i temena glave kod beba i dece. Onim bebama koje već imaju kosu, ovaj šampon će pomoći da im kosa ostane svilenkasta i sjajna, dok većoj deci pomaže i kod raščešljavanja. Rado ga koriste i mame zbog jedinstvene i efikasne formule na bazi makadamija ulja koje je široko u upotrebi za negu kose.

Imamo i jedan proizvod koji vole i mame da koriste a to je Baby Boo ulje za telo od slatkog badema. Savršeno za negu kože nakon trudnoće, jer joj vraća elastičnost i hidrira je. Takođe je savršeno za rituale masaže bebe koji su način da se beba umiri nakon kupanja, da se opusti, a masaža dodatno pomaže razvoju motorike kod beba.

Jedan od naših već preopoznatljivih proizvoda koje mame beba a i veće dece vole da imaju pri ruci, jeste Tamanu krema za problematičnu kožu. Osmišljena da smiri kožu koja je iziritirana i koja je odregovala u vidu crvenila ili određenih promena na koži, pokazala se odlična kao rešenje dok se ne ustanovi šta je problem sa kožom. Tamanu ulje koje je u osnovi ove kreme poseduje antibakterijska i antiupalna svojstva i umiruje kožu. Odlična je i za kožu sklonu ekcemima i brzo i efikasno ublažava kožne promene.

Kozmetika za bebe je nešto što je potrebno još od prvog dana, što će pratiti bebin rast i razvoj i pomoći roditeljima u odluci šta koristiti. Prirodna kozmetika daje osećaj sigurnosti roditeljima da su bebi pružili najbolje, a vi ćete biti dugo tihi heroj, onaj koji ih je upoznao sa ovom kozmetikom.

Sve što treba da uradite jeste da izaberete neke ili možda sve naše proizvode, jer su oni svakako i za decu i mame, da ih upakujete kako želite i vaš originalni i jedinstveni poklon za novorođenče je tu. Uz njega možete dodati sve što vam padne na pamet, ali mi preoručujemo da to bude neka od igračaka sa naših pakovanja, zeka, meda ili žirafa. Obavezno pokažite roditeljima priče koje idu uz njih i dobili ste sve u jednom poklonu, brigu, nežnost, igru, zabavu i priče za laku noć.

Sve naše proizvode možete nači na online shopu.

Credit card logo Credit card logo Credit card logo Credit card logo Credit card logo
Banca Intesa logo
Visa Verified logo
Mastercard Verified logo