Shimmer za telo: Lepa i negovana koža u jednom proizvodu
shop chart0
Izmeni
Ukupno 0,00 RSD
SR

Shimmer za telo: Lepa i negovana koža u jednom proizvodu

22 септембар 2024

svetlucavi losion za telo

Shimmer za telo je verovatno vaš izbor kada dođe leto pa želite da vam koža izgleda blistavo, besprekorno i da pojačate efekat vaše preplanutosti.

Međutim nikako ne treba zanemariti ni drugu stranu ovog proizvoda, koja vam pored lepote vaše kože donosi i negu. Ovo naravno samo ukoliko ste izabarali kvalitetan shimmer za telo baziran na sastojcima koji neguju kožu.

Otkrivamo sve tajne shimmera za telo za vas, jer smo sigurni da će ovaj proizvod postati jedan od vaših omiljenih i to ne samo leti.

Šta je shimmer za telo

Shimmer za telo je kozmetički proizvod na bazi losiona i ulja koji u sebi sadrži sitne svetlucave čestice koje reflektuju svetlost i stvaraju suptilan ili izraženiji sjaj na koži. Njegova osnovna funkcija je da koži pruži zdrav, blistav izgled, naglašavajući prirodnu lepotu, a istovremeno pruža hidrataciju i negu.

Shimmer za telo možete naći u više različitih oblika kao što je losion, ulje za telo, puder ili sprej i u zavisnosti od oblika možete da izaberete različitu teksturu i intenzitet sjaja. Osim estetskog efekta, shimmeri za telo često sadrže dodatke poput vitamina E, prirodnih ulja koji pomažu u hidrataciji i zaštiti kože.

jojoba ulje za telo

Baby Boo shimmer za telo je kombinacija ulja jojobe, maslinovog i ulja suncokreta. Kombinacija ulja je odabrana tako da dodatno štiti i neguje kožu leti stvarajući zaštitni sloj na njoj i obnavljajući je zahvaljujući svojstvima ulja jojobe.

Shimmer za telo je popularan naročito tokom leta, kada naglašava preplanuli ten i dodaje glamur svakodnevnim ili večernjim izgledima. Međutim, on može biti korišćen tokom cele godine, kako bi koža zadržala zdrav i blistav izgled, bez obzira na godišnje doba.

Prednosti korišćenja shimmera za telo

Prednosti shimmera za telo mogu se podeliti u dve kategorije i to su estetske prednosti i one koje se odnose na negu kože.

Esteske prednosti shimmera za telo

Kao što mu i samo ime kaže shimmer daje koži prirodan sjaj, čineći je glatkom, ujednačenom i blistavom. Posebno tokom letnjih meseci, shimmer ističe i produbljuje preplanulost, čineći ten zlatnim i zdravim. Takođe se može koristiti i za posebne prilike, jer dodaje dozu glamura i sofisticiranosti svakom izgledu, bilo da je u pitanju večernji izlazak ili svečani događaj.

Nega kože

Osnovna baza većine shimmera za telo jesu prirodna ulja koja dubinski hidriraju i hrane kožu, čineći je mekom i glatkom. Osnova Baby Boo Glow shimmera je jojoba ulje koje pored toga što neguje kožu zbog svojih antioksidantskih svojstava reševa probleme sa aknama po telu koje mogu biti izražene tokom leta zbog aktivnog znojenja. Aktivni sastojci u shimmerima često pružaju zaštitu od spoljašnjih uticaja, poput zagađenja i sunčevih zraka, čime doprinose očuvanju zdravlja kože. Jojoba shimmer zbog maslinovog ulja koje sadrži odličan je saveznik i kod smanjenja tamnih mrlja i pigmentacije kože.

svetlucavo ulje za telo

Ono što još izdvaja ovaj proizvod jeste njegova svestranost kada je upotreba u pitanju jer ga možete koristiti da naglasite određene delove tela kao što je dekolte, ramena ili noge jer ovaj proizvod stvara često iluziju vitkijih i zategnutijih nogu.

Kod ove vrste kozmetičkih proizvoda izuzetno je bitan način na koji ih nanosite na telo.

Saveti za pravilno nanošenje shimmera za telo

Pravilno nanošenje shimmera za telo je ključno kako bi se postigao ujednačen, blistav izgled bez fleka ili neujednačenog sjaja.

Pre nanošenja shimmera, važno je da vaša koža bude dobro pripremljena. Ovo će pomoći da shimmer bude ravnomerno nanesen i da se izbegnu fleke. Preporuka jeste da se pre nanošenja shimmera koža hidrira nanošenjem losiona ili mleka za telo. Međutim ukoliko je shimmer na uljnoj bazi onda ovo i nije uvek neophodno, jedino ukoliko nemate suvu kožu.

Shimmer možete naneti rukama ili specijalnom četkom za telo. Ako koristite ruke, utrljajte proizvod kružnim pokretima kako biste ga ravnomerno rasporedili. Ako koristite četku, odaberite onu sa mekim vlaknima koja omogućava glatko nanošenje.

Ne zaboravite da shimmer možete koristiti svakodnevno uz kombinaciju sa postojećim proizvodima za negu, kako zimi tako i leti. Ukoliko strepite da li je shimmer za vaš tip kože, najbolje je da se oslonite na prirodan shimmer čiji sastojci primarno neguju kožu, dodajući joj na lepoti i boljem izgledu kroz efekat sjaja. Jojoba shimmer za telo je upravo to jer je kreiran da štiti i čuva zdravlje kože svima vama koji volite da vaša kože blista. Ovo je prirodan i organski proizvod bez parabena, boja, silikona, mineralnih ulja i alergena pogodan za sve tipove kože.

Ukoliko želite da ga iskombinujete sa drugim prirodnim proizvodima pogledajte naš web shop i izaberite sigurnu negu, zdavlje ali i lepotu vaše kože.

Credit card logo Credit card logo Credit card logo Credit card logo Credit card logo
Banca Intesa logo
Visa Verified logo
Mastercard Verified logo